Logo Weekend van de Klant - Weekend du Client

PROMOMATERIAAL

Hoe meer we met zijn allen over Weekend van de Klant communiceren, hoe meer klanten we bereiken! Doe je mee?

  • Als je inschrijft voor 7 september ontvang je van ons een gratis pakket met een affiche, 2 vellen attentiestickertjes en ballonnen. Je ontvangt het pakket na inschrijving via de post vanaf begin september. Hang de affiche op een goed zichtbare plek in je etalage of aan je deur, versier je zaak met de ballonnen en gebruik de stickertjes om jouw attenties op te vrolijken.
  • Hieronder kun je materiaal downloaden om via jouw website of sociale media aan jouw klanten te laten weten dat je meedoet.
  • In onze webshop kun je bijkomend promomateriaal aankopen zoals extra attentiestickertjes of ballonnen, beachvlaggen, attenties, enz. De webshop sluit op 7 september, bestel dus tijdig.
Balonnen Weekend van de Klant
Attentiestickers Weekend van de Klant
Balonnen & affiche Weekend van de Klant

Hier vind je ook digitaal promomateriaal dat je via jouw website of via social media kan delen.

Weekend van de Klant

Mag je het Weekend van de Klant logo vrij gebruiken?

Wil je voor jouw eigen of lokale actie een flyer of affiche maken, dat mag je zeker het logo van Weekend van de Klant opnemen. We moedigen dat zelfs sterk aan, want hoe meer het logo te zien is, hoe beter. Je kunt het logo hierboven downloaden. Wil je graag een gepersonaliseerde versie van onze affiche maken, laat het ons weten via info@weekendvandeklant.be en dan bezorgen we jou graag de nodige bestanden.

Uiteraard moet het gebruik verenigbaar zijn met de doelstellingen van Weekend van de Klant. Bovendien mag je het logo niet bewerken en moeten de logo’s van UNIZO en Comeos (en UCM op de tweetalige versie) te allen tijde zichtbaar blijven.

Een tip: ook al heb je een eigen affiche, vraag bij inschrijving zeker het gratis pakketje met promomateriaal aan. Daarin zitten ook ballonnen en stickertjes om op je attenties te kleven.

Inschrijven Webshop

Winkel zoeken

Wil je weten wie meedoet? Vul dan hieronder het zoekveld in. Je kan zoeken op stad.