Logo Weekend van de Klant - Weekend du Client

PROMOMATERIAAL

Hoe meer we met zijn allen over Weekend van de Klant communiceren, hoe meer klanten we bereiken! Weekend van de Klant voorziet deze editie een nog grotere mediacampagne op radio en tv, in kranten, en op sociale media. Omdat we niet weten hoe alles er in oktober zal uitzien en omdat we sterk geloven in de kracht en de meerwaarde van de mediacampagne, hebben we besloten om dit jaar geen gratis promopakketjes te versturen naar alle ingeschreven handelaars.

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat jij die campagne niet kunt versterken door onze affiche uit te printen en op te hangen in je winkel, en door de boodschap te verspreiden via je website, sociale media, … Zo weten je klanten dat ook jij deelneemt en ze toch op een veilige manier gezellig bij jou kunnen komen winkelen.

Je kan al het materiaal (logo, affiche, sociale media banners, …) hieronder downloaden.

Wil je fysiek promomateriaal (affiches, stickers, ballonnen, beachvlaggen, … ) of attenties (koekjes, snoepjes, …) bestellen, dan kan dat nog altijd via onze webshop.

Inschrijven Webshop

Ik wil meedoen

Hier vind je ook digitaal promomateriaal dat je via jouw website of via social media kan delen.

Promotiemateriaal

Mag je het Weekend van de Klant logo vrij gebruiken?

Wil je voor je lokale actie zelf een affiche of flyer laten maken, dat mag je zeker het logo van Weekend van de Klant opnemen. We moedigen dat zelfs sterk aan, want hoe meer het logo te zien is hoe beter. Uiteraard moet het gebruik verenigbaar zijn met de doelstellingen van Weekend van de Klant. Bovendien mag je het logo niet bewerken en moeten de logo’s van UNIZO en Comeos (en UCM op de tweetalige versie) te allen tijde zichtbaar blijven. Je kunt het logo hierboven downloaden.

Inschrijven Webshop

Winkel zoeken

Wil je weten wie meedoet? Vul dan hieronder het zoekveld in. Je kan zoeken op stad.

Weekend van de Klant 2019 (2)
beachvlag Weekend van de Klant