Logo Weekend van de Klant - Weekend du Client

Partners

UNIZO, Comeos en UCM zouden Weekend van de Klant niet kunnen organiseren zonder de steun van onze partners!

Hoofdpartners

Payconiq by Bancontact

Bancontact is het favoriete betaalmiddel van de Belgen. Je kan in heel België altijd en overal makkelijk én betrouwbaar met de Bancontact-kaart betalen: aan de kassa en online. En dit zowel voor kleine als grote bedragen en ook steeds vaker contactloos.

https://www.bancontact.com/nl

Worldline

We leven in een hypergeconnecteerde wereld en de gewoontes van de consumenten evolueren. Steeds meer klanten willen met een kaart of via hun smartphone kunnen betalen. Online en in de winkel. Voor grote en kleine aankopen. In België verloopt meer dan 50% van de betalingen elektronisch. Daarom wil Worldline handelaren in staat stellen om steeds meer elektronische betalingen te kunnen aanvaarden. Het Weekend van de Klant is het weekend bij uitstek waarop handelaren hun klanten in de bloemetjes kunnen zetten. Dat willen we ook doen met onze klanten, de handelaren, door hen extra te steunen tijdens dit weekend.

http://www.worldline.com/

Partners

KBC
Sterke partner voor ondernemers

Rasechte ondernemers, zoals jij, gaan ervoor. Met hart en ziel, elke dag opnieuw. Of je net gestart bent of al een succesvolle zaak hebt opgebouwd, het blijft een avontuur. Daarom willen we er voor je zijn. Om je te ondersteunen, je project mee te financieren en plannen te maken voor de lange termijn. Kortom, samen helpen we je zaak vooruit.

https://www.kbc.be/ondernemen


Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Vandaag omvat het grondgebied van het Brussels Hoofdstedelijk gewest de 19 Brusselse gemeenten en beslaat een oppervlakte van 162 km2. Het Brussels Gewest is een smeltkroes waar Nederlandstaligen en Franstaligen samenleven en samen werken met tal van andere nationaliteiten. En dat vertaalt zich ook in de Brusselse overheidsinstanties.

https://be.brussels/

Als lid van VIABelgium, de federatie van cheques uitgevers, is Monizze een historische partner van het Weekend van de Klant. Monizze is de uitgever van elektronische maaltijd-, eco-, cadeau-, sport/cultuur- (Activ’) en consumptiecheques. Deze vijf extralegale voordelen worden gebundeld op eenzelfde Monizze-rekening, toegankelijk via eenzelfde betalingskaart, online platform en mobiele applicatie. Monizze vindt de samenhang van medewerkers opnieuw uit met behulp van nieuwe technologieën (FinTech). Ze stimuleert de teamgeest door werknemers samen bruisende momenten te laten beleven.

https://www.monizze.be/

Als lid van VIABelgium, de federatie van cheques uitgevers, is Edenred een historische partner van het Weekend van de Klant Al meer dan veertig jaar maakt Edenred het dagelijkse leven van haar partners in België en over de hele wereld makkelijker. We zijn dan ook een toonaangevende speler op het vlak van betaaloplossingen in de arbeidswereld en hebben Ticket Restaurant destijds gelanceerd. Onze oplossingen in de vorm van kaarten en onlineplatformen bieden extra koopkracht aan werknemers, optimaliseren uw bedrijfskosten en geven de omzet van onze partner-handelaars een boost. Maar dat is niet alles! Edenred geeft altijd de voorkeur aan innovatie en lokale economie.

 

https://www.edenred.be

Als lid van VIABelgium, de federatie van cheques uitgevers, is Sodexo Benefits and Rewards een historische partner van het Weekend van de Klant. Dochteronderneming van de groep Sodexo, wereldleider op het gebied van Quality of Life-diensten. Met onze oplossingen willen we een positief effect op de lokale gemeenschappen en het milieu teweegbrengen en een meer inclusieve samenleving bevorderen. Om dit te bereiken, vertrouwen we op de diversiteit en de collectieve intelligentie van onze teams. Dankzij een compleet dienstenpakket (maaltijdcheques, ecocheques, cadeaucheques…) en onze expertise in het beheer van overheidssubsidies (dienstencheques, “Chèque Entreprise”, KMO…) dragen we bij tot de verbetering van de levenskwaliteit van de Belg, thuis en op het werk. Vandaag hebben al meer dan één miljoen Belgen gebruik gemaakt van de diensten van Sodexo Benefits & Rewards en niet minder dan één Belg op vier staat dagelijks in contact met Sodexo.

https://www.sodexo.be

Wedstrijdpartners

Selectair
Voor een reis die echt bij je past

Bij Selectair reisagenten boek je een vakantie die op jouw lijf geschreven is. Zo eentje waarvan je buik gaat kriebelen. Binnen jouw budget? Natuurlijk. Zonder verborgen kosten? Uiteraard. Gewoon: eerlijk en objectief vakantieadvies. De professionals van Selectair kennen het aanbod door en door en adviseren je met plezier over de droomreis die bij jouw wensen past.

http://www.selectair.be/

Op vakantie met een grote glimlach

Met het vliegtuig naar een zuiderse bestemming, met de auto op verkenning of dicht bij huis ontspannen met vrienden of familie. Welke vakantie je ook kiest, jouw zorgeloze vakantie is bij TUI onze prioriteit. Voor advies over de TUI-vakantie van jouw dromen kan je terecht bij je Selectair reisagent.

Mediapartners

Dag Allemaal logo

Dag Allemaal

Dag Allemaal is het lijfblad voor iedereen die houdt van echte verhalen van bekende en onbekende Vlamingen. Elke week brengt de redactie een magazine dat boeit, vermaakt en ontroert. De grootste prioriteit van Dag Allemaal is jou trakteren op een perfecte mix tussen showbizz en glamour, actualiteit en achtergrondinformatie. Onthullend nieuws over binnen- en buitenlandse sterren, intense verhalen over de man in de straat, entertainment, actualiteit, praktische rubrieken, de meest complete tv-gids en de uitneembare Dag Kids-bijlage voor de allerkleinsten.

https://www.dagallemaal.be/

 

BRUZZ

BRUZZ is sinds 20 april 2016 het mediamerk van de vzw Vlaams-Brusselse Media. BRUZZ manifesteert zich online, op radio en tv en in print als de referentie voor Brussel.

https://www.bruzz.be/