Logo Weekend van de Klant - Weekend du Client

Partners

UNIZO, Comeos en UCM zouden Weekend van de Klant niet kunnen organiseren zonder de steun van onze partners!

Inschrijven Over ons

Partners

Hoofdpartners

Bancontact

Bancontact is het favoriete betaalmiddel van de Belgen. Je kan in heel België altijd en overal makkelijk én betrouwbaar met de Bancontact-kaart betalen: aan de kassa en online. En dit zowel voor kleine als grote bedragen en ook steeds vaker contactloos.

https://www.bancontact.com/nl

Telenet Business

Bij Telenet Business zit u goed, wat de toekomst ook brengt. Ondernemen in een digitale wereld wordt steeds complexer, maar daardoor ook net ongelooflijk spannend. Daarom is Telenet Business er om Belgische ondernemers een digitaal duwtje in de rug te geven. Wij zorgen dat zowel grote als kleine ondernemingen kunnen genieten van een goede digitale flow, simpel en vlot. En dat doen we graag. Want hoe meer bedrijven we kunnen helpen tijdens het Weekend van de Klant, hoe groter onze glimlach.

https://www2.telenet.be/nl/business/

Worldline

We leven in een hypergeconnecteerde wereld en de gewoontes van de consumenten evolueren. Steeds meer klanten willen met een kaart of via hun smartphone kunnen betalen. Online en in de winkel. Voor grote en kleine aankopen. In België verloopt meer dan 50% van de betalingen elektronisch. Daarom wil Worldline handelaren in staat stellen om steeds meer elektronische betalingen te kunnen aanvaarden. Het Weekend van de Klant is het weekend bij uitstek waarop handelaren hun klanten in de bloemetjes kunnen zetten. Dat willen we ook doen met onze klanten, de handelaren, door hen extra te steunen tijdens dit weekend.

http://www.worldline.com/

De maaltijdcheque als steun voor de Belgische handelaars
VIA, de vereniging van uitgevers van maaltijdcheques, vaste partner sinds de oprichting van het Weekend van de Klant, is dit jaar ook weer van de partij. De sector voorziet tal van communicatieacties om het evenement te promoten bij de 2 miljoen consumenten die gebruik maken van de maaltijdcheques en de 22.000 handelaars die ze vandaag aanvaarden. De vereniging moedigt handelaars aan om de maaltijdchequesticker op hun ramen aan te brengen om hun klanten te laten weten dat ze met maaltijdcheques kunnen betalen. De maaltijdcheques vertegenwoordigen een jaarlijkse bijdrage van meer dan 2,5 miljard euro aan de binnenlandse economie.

http://www.viabelgium.be/

Partners

DPD

DPDgroup is de logistieke partner bij uitstek voor al uw B2B en e-commerce uitdagingen in Europa. Met haar toonaangevende Predict service introduceerde DPDgroup de nieuwe norm op het vlak van gebruiksgemak voor de ontvangers. Deze worden tot op 1u nauwkeurig geïnformeerd over de levering van hun pakket met de flexibiliteit om de levering te wijzigen tot 30 min. vóór aankomst. Met meer dan 75.000 chauffeurs en een internationaal netwerk van meer dan 40.000 lokale Pickup points levert DPDgroup dagelijks 5,2 miljoen pakketten.

https://www.dpd.com/be

Fluvius

Fluvius is het nieuwe netbedrijf dat op 1 juli 2018 ontstaan is uit de fusie van Eandis en Infrax. Fluvius is verantwoordelijk voor het aanleggen, beheren en onderhouden van distributienetten voor elektriciteit, aardgas, riolering, kabeldistributie en warmte, en beheert het gemeentelijk openbare verlichtingspark. In totaal beheert het bedrijf 230.000 kilometer aan nutsleidingen en 7 miljoen aansluitingen. Fluvius is in alle 300 Vlaamse gemeenten actief.

https://www.fluvius.be/

KBC

KBC, een sterke partner voor ondernemers.

Rasechte ondernemers, zoals u, gaan ervoor. Met hart en ziel, elke dag opnieuw. Of u net gestart bent of al een succesvolle zaak hebt opgebouwd, het blijft een avontuur. Daarom willen we er voor u zijn. Om u te ondersteunen, uw project mee te financieren en plannen te maken voor de lange termijn. Kortom, samen helpen we uw zaak vooruit.

https://www.kbc.be/ondernemen

De Nationale Loterij bedankt haar spelers!

Het Weekend van de Klant is het uitgelezen moment voor de Nationale Loterij om haar spelers in de bloemetjes te zetten. Het is immers dankzij haar spelers dat de Nationale Loterij een groot deel van haar opbrengsten kan herinvesteren in tal van maatschappelijke, humanitaire, sportieve, culturele en wetenschappelijke projecten. Spelen is dus ook helpen!

https://www.nationale-loterij.be/nl

Wedstrijdpartners

Selectair

Selectair – voor een reis die echt bij je past

Bij Selectair reisagenten boek je een vakantie die op jouw lijf geschreven is. Zo eentje waarvan je buik gaat kriebelen. Binnen jouw budget? Natuurlijk. Zonder verborgen kosten? Uiteraard. Gewoon: eerlijk en objectief vakantieadvies.

http://www.selectair.be/

Koninklijke Unie van de Floristen van België

De Unie van de Floristen van België (UFB) werd opgericht in 1923. KUFB is de enige beroepsvereniging die de specifieke sector van de beroepsfloristen vertegenwoordigt. Ze behartigt dus al meer dan 80 jaar hun belangen. Vanaf 1973 werd door het Hof toelating verleend om het predicaat “Koninklijk” aan de officiële benaming toe te voegen. Ondanks de respectabele leeftijd van de vereniging zijn haar doelstellingen erg actueel.

https://www.kufb.be/

Bahlsen

Het Duitse familiebedrijf Bahlsen is een internationale producent van koekjes, gekend van de merken Choco Leibniz, PiCK UP! en de beestig lekkere Zoo koekjes. In 2019 viert de Belgische vestiging zijn 50-jarig bestaan en nog steeds staat de klant centraal met één doel: jong en oud van lekkere koekjes voorzien.

https://www.thebahlsenfamily.com/int/

Mediapartners

Winkel zoeken

Wil je weten wie meedoet? Vul dan hieronder het zoekveld in. Je kan zoeken op stad.