Logo Weekend van de Klant - Weekend du Client

Over ons

Sinds 2017 organiseren UNIZO, Comeos en UCM samen Weekend van de Klant, en brachten zo Dag van de Klant en Sunday Shopday samen tot een feestelijk shopweekend in heel België. Tienduizenden winkeliers verwennen hun klanten met een cadeautjes of leuke actie, zowel de (kleine) zelfstandigen als de (grote) ketens. Vele gemeenten en verenigingen organiseren leuke activiteiten zoals modeshows, optredens of wedstrijden en voorzien foodtrucks, kinder- en straatanimatie. Samen bezorgen we de klanten een onvergetelijk shopmoment!

Weekend van de Klant draait om de klant. Maar uiteraard willen UNIZO, Comeos en UCM als ondernemersorganisaties met deze campagne ook de winkels zelf bedanken en ondersteunen met een brede communicatiecampagne. Weekend van de Klant is immers de ideale gelegenheid om de fysieke handel, groot of klein, op Belgische bodem in een positief daglicht te stellen.

Meedoen is dus de boodschap. Het is bovendien helemaal gratis. Schrijf je je in voor 15 september, dan ontvang je van ons alvast een gratis pakketje met promomateriaal!

Inschrijven Hoe kan ik meedoen?

Winkel zoeken

Wil je weten wie meedoet? Vul dan hieronder de zoekvelden in. Je kan zoeken per provincie, stad of winkel.

Weekend van de Klant

Hoe kun je als handelaar meedoen?

Weekend van de Klant draait om funshoppen en beleving. Als handelaar is het niet alleen de ideale gelegenheid om jouw klanten extra in de watten te leggen, met een lekkere attentie of leuke actie, je kunt ook meezeilen op onze grootschalige mediacampagne. Wij communiceren via tv, radio, de krant, sociale media, onze nieuwsbrieven en uiteraard de kanalen van UNIZO, Comeos en UCM. Jij kunt de campagne versterken door het promomateriaal uit te hangen in je winkel en de boodschap te verspreiden via je website, sociale media, … Zo weten je klanten dat ook jij deelneemt. Je kunt digitaal materiaal downloaden op onze site en indien gewenst extra materiaal of attenties bestellen via onze webshop.

Wil je een leuke actie organiseren voor Weekend van de Klant, alleen of met de handelaars uit je straat, en zoek je nog inspiratie? Bekijk dat zeker ons webinar ‘Haal het maximum uit het Weekend van de Klant’. UNIZO Retail expert Steven Bollé reikt je tips en ideeën aan om van jouw Weekend een succes te maken. Hij toont aan dat het Weekend ook een opportuniteit kan zijn om nieuwe klanten te genereren.

Bekijk het webinar Webshop

 

Schrijf je zeker in voor 15 september, zo krijg je een gratis promopakketje toegestuurd met een affiche, raamstrook, raamsticker, 4 vellen attentiestickers en 25 ballonnen. Ideaal om je winkel in een “Weekend van de Klant” jasje te steken. Je kunt nadien, via een login en paswoord, nog aanvullingen en aanpassingen doen aan je openingsuren of acties.

Ben je lid van UNIZO, UCM of Comeos, vraag dan meteen bij inschrijving je wedstrijdflyers aan want die kun je achteraf niet meer bijbestellen.

Inschrijven

Ik wil meedoen
Ik wil meedoen
Ik wil meedoen