Logo Weekend van de Klant - Weekend du Client

Over ons

Weekend van de Klant is sinds 2017 uitgegroeid tot het grootste commerciële event van België. Tienduizenden handelaars, zowel kleine zelfstandigen als grote ketens, verwennen hun klanten met leuke attenties en originele extra’s. Ook steden en gemeenten slaan de handen in elkaar om er een onvergetelijk winkelweekend van te maken. Ontdek op onze website alle deelnemende winkels, hun acties en de animatie in jouw gemeente.

2020 is geen normaal jaar en zal het misschien ook niet meer worden. Moeten we in oktober nog steeds afstand bewaren? Of mogen we al weer funshoppen? Niemand die het op dit moment zeker weet. Weekend van de Klant zal er mogelijks dus ook een beetje anders uitzien.

Wat wel vaststaat, is dat onze handelaars voor jou klaarstaan en ervoor zullen zorgen dat je veilig kan winkelen. En je je toch ook wel een beetje in de watten kan laten leggen 😊

Kom winkelen tijdens Weekend van de Klant 2020, dat doorgaat op zaterdag 3 en zondag 4 oktober, bij je favoriete, lokale winkels in je vertrouwde winkelstraat en steun zo de Belgische economie, welvaart en werkgelegenheid!

Wie doet mee? Wedstrijd

Winkel zoeken

Wil je weten wie meedoet? Vul dan hieronder het zoekveld in. Je kan zoeken op stad.

Weekend van de Klant
Ik wil meedoen
Ik wil meedoen