Logo Weekend van de Klant - Weekend du Client

Partners

UNIZO, Comeos en UCM zouden Weekend van de Klant niet kunnen organiseren zonder de steun van onze partners! Zij zorgen er mee voor dat jij op 1 en 2 oktober een onvergetelijk winkelweekend beleeft.

Hoofdpartners

payconiq_by_Bancontact-logo-app-pos

Payconiq by Bancontact

Bancontact is het favoriete betaalmiddel van de Belgen. Je kan in heel België altijd en overal makkelijk én betrouwbaar met de Bancontact-kaart betalen: aan de kassa en online. En dit zowel voor kleine als grote bedragen en ook steeds vaker contactloos.

https://www.bancontact.com/nl

Worldline

We leven in een hypergeconnecteerde wereld en de gewoontes van de consumenten evolueren. Steeds meer klanten willen met een kaart of via hun smartphone kunnen betalen. Online en in de winkel. Voor grote en kleine aankopen. In België verloopt meer dan 50% van de betalingen elektronisch. Daarom wil Worldline handelaren in staat stellen om steeds meer elektronische betalingen te kunnen aanvaarden. Het Weekend van de Klant is het weekend bij uitstek waarop handelaren hun klanten in de bloemetjes kunnen zetten. Dat willen we ook doen met onze klanten, de handelaren, door hen extra te steunen tijdens dit weekend.

http://www.worldline.com/

Partners

KBC, een sterke partner voor ondernemers.

Rasechte ondernemers, zoals jij, gaan ervoor. Met hart en ziel, elke dag opnieuw. Of je net gestart bent of al een succesvolle zaak hebt opgebouwd, het blijft een avontuur. Daarom willen we er voor je zijn. Om je te ondersteunen, je project mee te financieren en plannen te maken voor de lange termijn. Kortom, samen helpen we je zaak vooruit.

https://www.kbc.be/ondernemen

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Vandaag omvat het grondgebied van het Brussels Hoofdstedelijk gewest de 19 Brusselse gemeenten en beslaat een oppervlakte van 162 km2.

Het Brussels Gewest is een smeltkroes waar Nederlandstaligen en Franstaligen samenleven en samen werken met tal van andere nationaliteiten. En dat vertaalt zich ook in de Brusselse overheidsinstanties.

https://be.brussels/

Wedstrijdpartners

Selectair

Voor een reis die echt bij je past

Bij Selectair reisagenten boek je een vakantie die op jouw lijf geschreven is. Zo eentje waarvan je buik gaat kriebelen. Binnen jouw budget? Natuurlijk. Zonder verborgen kosten? Uiteraard. Gewoon: eerlijk en objectief vakantieadvies. De professionals van Selectair kennen het aanbod door en door en adviseren je met plezier over de droomreis die bij jouw wensen past.

http://www.selectair.be/

TUI

Op vakantie met een grote glimlach

Met het vliegtuig naar een zuiderse bestemming, met de auto op verkenning of dicht bij huis ontspannen met vrienden of familie. Welke vakantie je ook kiest, jouw zorgeloze vakantie is bij TUI onze prioriteit. Voor advies over de TUI-vakantie van jouw dromen kan je terecht bij je Selectair reisagent.

Mediapartners

 

BRUZZ

BRUZZ is sinds 20 april 2016 het mediamerk van de vzw Vlaams-Brusselse Media. BRUZZ manifesteert zich online, op radio en tv en in print als de referentie voor Brussel.

https://www.bruzz.be

Dag Allemaal

Dag Allemaal is het lijfblad voor iedereen die houdt van echte verhalen van bekende en onbekende Vlamingen. Elke week brengt de redactie een magazine dat boeit, vermaakt en ontroert. De grootste prioriteit van Dag Allemaal is jou trakteren op een perfecte mix tussen showbizz en glamour, actualiteit en achtergrondinformatie. Onthullend nieuws over binnen- en buitenlandse sterren, intense verhalen over de man in de straat, entertainment, actualiteit, praktische rubrieken, de meest complete tv-gids en de uitneembare Dag Kids-bijlage voor de allerkleinsten.

https://www.dagallemaal.be/