Logo Weekend van de Klant - Weekend du Client

HASSELT WAS ONZE WEEKENDSTAD 2022!

Je leest hier wat je er allemaal kan beleven op 1 en 2 oktober. Jij komt toch ook eens langs?

Live radio op het Verbindingsplein.

Radio2 zendt op zaterdag en zondag live uit vanop het Verbindingsplein Op zaterdag van 11 tot 18 uur en op zondag van 13 tot 16 uur.

Hasseltse ‘flashmobs’

De twee Hasseltse dansscholen ‘Cosmo Dance Company’ en ‘Dance Studio Improve’ verrassen je op zaterdag in de binnenstad met enkele spectaculaire flashmobs.  Op zondag zal ‘Dance School Level Up’ de dansbenen bovenhalen voor verrassing.

Concerten in de binnenstad

Enkele Vlaamse artiesten trekken de stad in en verrassen je met live concerten.

Win je kassaticket terug!

De maandelijkse actie van onze shoppingzondag ‘Win je kassaticket terug‘ geldt ook tijdens Weekend van de Klant. Sterker nog we doen er een schepje bovenop.

Niet alleen op zondag kun je jouw kassaticket terugwinnen, maar uitzonderlijk ook op zaterdag 1 oktober. Daarbovenop kun je tijdens het Weekend van de Klant ook tickets winnen voor het huiskamerconcert. Kom dus met je kassaticket naar de stand op de Grote Markt of Quartier Bleu en maak kans op extra shoppingbudget of één van de duo tickets voor de huiskamerconcerten.

Win een duoticket voor onze huiskamerconcerten!

Op zaterdagavond geniet je van twee huiskamerconcerten van enkele Vlaamse artiesten. Deze zullen doorgaan op Quartier Bleu om 18u en 19u voor een beperkt publiek. Wie er op het podium staat? Dat maken we binnenkort bekend.

Een ticket bemachtigen? Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en deze geven we weg dankzij de wedstrijd ‘Win je Kassaticket’. Kom met je kassaticket langs op de stand op de Grote Markt en Quartier Bleu op zaterdag 1 oktober en wie weet maak jij kans op één van de 15 duo-tickets