Logo Weekend van de Klant - Weekend du Client

SCHRIJF JE IN

Als jij er samen met ons op 5 en 6 oktober een feestelijk winkelweekend van wil maken, zijn er twee mogelijkheden om de winkels in jouw stad, gemeente of straat in te schrijven:

    1. Spoor de handelaars aan zich in te schrijven op onze website. Doen ze dat voor 15 september, dan ontvangen ze een gratis pakketje met promomateriaal. Onder de rubriek promomateriaal kun je hiervoor een voorbeeldtekstje vinden.
    2. Verzamel alle informatie van je handelaars en vul de Excel Weekend van de Klant in. Stuur deze nadien ingevuld naar info@weekendvandeklant.be en wij laden alle winkels op. Gelieve geen kolommen te verwijderen en alle zichtbare kolommen in te vullen om een optimale registratie mogelijk te maken. Voorzie een mailadres per winkel zodat zij zelf wijzigingen kunnen doorvoeren maar vooral zodat winkels op dat mailadres gecontacteerd kunnen worden over de verzending van hun gratis promopakketje.

Gaat er in jouw stad, gemeente of straat ook een leuke, overkoepelende actie of activiteit door, bezorg ons dan de nodige info via info@weekendvandeklant.be en we publiceren het bij jouw stad/gemeente.