Logo Weekend van de Klant - Weekend du Client

PROMOMATERIAAL

Hoe meer we met zijn allen over Weekend van de Klant communiceren, hoe meer klanten we op de been kunnen brengen!

Handelaars die voor 15 september inschrijven, ontvangen daarom van ons een gratis pakketje met een affiche, raamstrook, raamsticker, 25 ballonnen en 4 vellen attentiestickertjes.

Wil je Weekend van de Klant in de winkelstraten extra onder de aandacht brengen, dan kun je in onze webshop bijkomend promomateriaal bestellen zoals beachvlaggen, straatoverspannigen, extra ballonnen, affiches, …

Webshop

ballonnen Weekend van de Klant

Hier vind je ook digitaal promomateriaal dat je via jouw website of via social media kan delen.

Promotiemateriaal

Mag je het Weekend van de Klant logo vrij gebruiken?

Wil je voor je lokale actie zelf een affiche of flyer laten maken, dat mag je zeker het logo van Weekend van de Klant opnemen. We moedigen dat zelfs sterk aan, want hoe meer het logo te zien is hoe beter. Uiteraard moet het gebruik verenigbaar zijn met de doelstellingen van Weekend van de Klant. Bovendien mag je het logo niet bewerken en moeten de logo’s van UNIZO en Comeos (en UCM op de tweetalige versie) te allen tijde zichtbaar blijven. Je kunt het logo hierboven downloaden.

Een tip: ook al heb je een eigen affiche, in het gratis promopakketje dat handelaars kunnen aanvragen zitten ook ballonnen, stickertjes om op attenties te kleven, een raamsticker en raamstrook.

Inschrijven Webshop

Winkel zoeken

Wil je weten wie meedoet? Vul dan hieronder het zoekveld in. Je kan zoeken op stad.

raamsticker Weekend van de Klant
beachvlag Weekend van de Klant