Logo Weekend van de Klant - Weekend du Client

PROMOMATERIAAL

Hoe meer we met zijn allen over Weekend van de Klant communiceren, hoe meer klanten we bereiken! Ondersteun jij ook onze campagne en de ondernemers in jouw stad/gemeente?

  • Roep ondernemers op om zich gratis in te schrijven op onze website. Doen ze dat voor 7 september dan ontvangen zij van ons een pakket met een affiche, 2 vellen attentiestickers en ballonnen. Hieronder vind je een voorbeeldtekstje.
  • Bestel extra materiaal in onze webshop, zoals beachvlaggen, straatoverspanningen, ballonnen, affiches, … De webshop sluit op 7 september, bestel dus tijdig.
  • Communiceer: download hieronder ons digitaal promomateriaal om in de aanloop naar het Weekend ook via jouw kanalen (website, nieuwsbrief, sociale media, magazine, kalender, …) te communiceren.

Hier vind je ook digitaal promomateriaal dat je via jouw website of via social media kan delen.

Promotiemateriaal

Mag je het Weekend van de Klant logo vrij gebruiken?

Wil je voor jouw eigen of lokale actie een flyer of affiche maken, dat mag je zeker het logo van Weekend van de Klant opnemen. Je kunt het logo hierboven downloaden. Wil je graag een gepersonaliseerde versie van onze affiche maken, laat het ons weten via info@weekendvandeklant.be en dan bezorgen we jou graag de nodige bestanden.

Uiteraard moet het gebruik verenigbaar zijn met de doelstellingen van Weekend van de Klant. Bovendien mag je het logo niet bewerken en moeten de logo’s van UNIZO en Comeos (en UCM op de tweetalige versie) te allen tijde zichtbaar blijven.

Inschrijven Webshop

Winkel zoeken

Wil je weten wie meedoet? Vul dan hieronder het zoekveld in. Je kan zoeken op stad.