Logo Weekend van de Klant - Weekend du Client

PROMOMATERIAAL

Hoe meer we met zijn allen over Weekend van de Klant communiceren, hoe meer klanten we bereiken! Weekend van de Klant voorziet deze editie een nog grotere mediacampagne op radio en tv, in kranten, en op sociale media.

Wil je onze campagne en de handelaars in jouw stad of gemeente ondersteunen, download hieronder ons digitaal promomateriaal en roep de klant ook via jouw kanalen (website, nieuwsbrief, sociale media, magazine, …) op om tijdens Weekend van de Klant op een veilige manier gezellig te komen winkelen.

Wil je het Weekend in de winkelstraten extra onder de aandacht brengen, dan kun je in onze webshop bijkomend materiaal bestellen zoals beachvlaggen, straatoverspannigen, ballonnen, affiches, …

Webshop

ballonnen Weekend van de Klant

Hier vind je ook digitaal promomateriaal dat je via jouw website of via social media kan delen.

Promotiemateriaal

Mag je het Weekend van de Klant logo vrij gebruiken?

Wil je voor je lokale actie zelf een affiche of flyer laten maken, dat mag je zeker het logo van Weekend van de Klant opnemen. We moedigen dat zelfs sterk aan, want hoe meer het logo te zien is hoe beter. Uiteraard moet het gebruik verenigbaar zijn met de doelstellingen van Weekend van de Klant. Bovendien mag je het logo niet bewerken en moeten de logo’s van UNIZO en Comeos (en UCM op de tweetalige versie) te allen tijde zichtbaar blijven. Je kunt het logo hierboven downloaden.

Inschrijven Webshop

Winkel zoeken

Wil je weten wie meedoet? Vul dan hieronder het zoekveld in. Je kan zoeken op stad.

Weekend van de Klant 2019 (2)
beachvlag Weekend van de Klant