Logo Weekend van de Klant - Weekend du Client

10 goede redenen om maaltijd- en ecocheques te aanvaarden in jouw zaak!

 

  1. Toegang tot meer dan 2 miljoen consumenten: Sluit aan bij een uitgebreid netwerk en ontdek nieuwe opportuniteiten door een aanzienlijke groep actieve consumenten te bereiken.
  2. Extra verkeer naar jouw winkelpunt: Edenred, Monizze en Sodexo sturen potentiƫle klanten naar jouw zaak.
  3. Klantenbinding en nieuwe klanten werven: Trek nieuwe klanten aan die belang hechten aan lokale handel en behoud tegelijkertijd jouw huidige klanten tevreden.
  4. Verhoogde omzet: Trek klanten aan die speciaal budget hebben om te besteden bij aangesloten handelaars.
  5. Positieve impact op jouw omzet: Meer dan 47% van de aangesloten handelaars merkt een significante stijging van hun omzet dankzij maaltijd- en ecocheques.
  6. Hefboomeffect op jouw omzet: Begunstigden geven gemiddeld 20% tot 40% meer uit dan de nominale waarde van de cheque wanneer ze aankopen doen bij aangesloten handelaars.
  7. Bescherming tegen grensoverschrijdende concurrentie: Het solide netwerk beperkt de concurrentie vanuit het buitenland en beschermt jouw belangen als Belgische handelaar.
  8. Eenvoudige implementatie: Dankzij digitalisering wordt het beheer, de verwerking en terugbetaling van maaltijd- en ecocheques vereenvoudigd, wat jouw cashflow optimaliseert.
  9. Ecologisch engagement: Toon jouw betrokkenheid bij het milieu door ecocheques te aanvaarden en speel in op de toenemende verwachtingen van consumenten voor duurzame initiatieven.
  10. Klanttevredenheid: Door maaltijd- en ecocheques te aanvaarden, kom je tegemoet aan de voorkeuren van jouw klanten, versterk je hun loyaliteit en trek je nieuwe klanten aan.

Kortom, als je deel uitmaakt van het netwerk voor maaltijd- en ecocheques, geniet je van de impact op een groot deel van de Belgische bevolking, een sterk concurrentievoordeel en tevreden klanten.

Deze gecombineerde voordelen kunnen jouw aanwezigheid op de markt versterken en jouw zakelijke groei stimuleren.

Mis deze kans niet om jouw zaak vandaag nog een boost te geven!

Meer informatie