Logo Weekend van de Klant - Weekend du Client

Wie vindr’t, weet meer

Bij KBC kun je altijd terecht voor advies over je zaak. Maar wat als er een plek zou zijn waar je rechtstreeks in dialoog kunt treden met collega-ondernemers? Want dat ondernemers elkaar vooruit stuwen, daar zijn we rotsvast van overtuigd.

Ondernemer zijn geeft je de ruimte om je passies te volgen. Je zit zelf aan het stuur, kiest waar je de lat legt en hoe je je vrijheid invult. Je hebt alle touwtjes in handen om van je eigen verhaal een succes te maken. Maar ondernemen betekent ook continu optimaliseren. Nieuwe invalshoeken helpen om een extra stap vooruit te zetten of uitdagingen op een betere manier aan te pakken.
In de praktijk sta je er als ondernemer vaak alleen voor. Een nieuw product of nieuwe dienst aftoetsen? Een rekruteringsprobleem oplossen of ideeën uittesten om meer online sales te genereren? Hoe begin je eraan?

Eén digitale ontmoetingsplek om je netwerk succesvol uit te breiden

Om je bij al die uitdagingen bij te staan, hebben we KBC Vindr gelanceerd. Een platform waarop je al je vragen, uitdagingen en ideeën kwijt kan bij een brede community van ondernemers. Door en voor collega-ondernemers die al eens eerder in je schoenen stonden. Geen consultants in ivoren torens of bureaucraten, maar ondernemers die met beide voeten op de grond staan en weten wat het is om fouten te maken en om te slagen.

Zeker in deze uitdagende tijden is er nood aan ondernemers die elkaar meetrekken. De voorbije maanden eisten van elke ondernemer heel wat kalmte en creativiteit. Bij velen is in deze turbulente periode het ware ondernemerschap (opnieuw) komen bovendrijven. Meer dan ooit reikt KBC Vindr je de houvast die nodig is om er sterker uit te komen.

Open voor iedereen

Mobiliteit, Energie, Talent & Personeel, je kiest zelf welke topics je inspireren en waarover je advies wilt. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren snuister je 24 op 7 door onderwerpen die jij relevant vindt. En ontdek je een interessant profiel, dan leg je vlot en eenvoudig het eerste 1 op 1 contact. En dat vanuit je eigen kot.

De community staat open voor elke ondernemer en je hoeft zelfs niet eens KBC klant te zijn. Momenteel zijn er op KBC Vindr gebruikers uit meer dan 440 sectoren vertegenwoordigd. Stuk voor stuk mensen die uit ervaring of expertise spreken en/of zelf advies zoeken voor hun eigen uitdagingen.

Ontdek KBC Vindr

Benieuwd? Surf naar vindr.kbc.be, maak er een profiel aan en selecteer de topics die je relevant vindt. Daarna kun je al je brandende vragen stellen aan gelijkgestemden. Want wie begrijpt beter voor welke uitdagingen jij staat, dan je collega-ondernemers?

Ik maak een profiel aan