Logo Weekend van de Klant - Weekend du Client

Partners

UNIZO, Comeos en UCM zouden Weekend van de Klant niet kunnen organiseren zonder de steun van onze partners!

Inschrijven Over ons

Partners

Hoofdpartners

Bancontact

Bancontact is het favoriete betaalmiddel van de Belgen. Je kan in heel België altijd en overal makkelijk én betrouwbaar met de Bancontact-kaart betalen: aan de kassa en online. En dit zowel voor kleine als grote bedragen en ook steeds vaker contactloos.

https://www.bancontact.com/nl

Worldline

We leven in een hypergeconnecteerde wereld en de gewoontes van de consumenten evolueren. Steeds meer klanten willen met een kaart of via hun smartphone kunnen betalen. Online en in de winkel. Voor grote en kleine aankopen.
In België verloopt meer dan 50% van de betalingen elektronisch. Daarom wil Worldline handelaren in staat stellen om steeds meer elektronische betalingen te kunnen aanvaarden. Het Weekend van de Klant is het weekend bij uitstek waarop handelaren hun klanten in de bloemetjes kunnen zetten. Dat willen we ook doen met onze klanten, de handelaren, door hen extra te steunen tijdens dit weekend.

http://www.worldline.com/

Partners

DPD

DPDgroup is de logistieke partner bij uitstek voor al uw B2B en e-commerce uitdagingen in Europa. Met haar toonaangevende Predict service introduceerde DPDgroup de nieuwe norm op het vlak van gebruiksgemak voor de ontvangers. Deze worden tot op 1u nauwkeurig geïnformeerd over de levering van hun pakket met de flexibiliteit om de levering te wijzigen tot 30 min. vóór aankomst. Met meer dan 75.000 chauffeurs en een internationaal netwerk van meer dan 40.000 lokale Pickup points levert DPDgroup dagelijks 5,2 miljoen pakketten.

https://www.dpd.com/be

KBC

KBC, een sterke partner voor ondernemers.

Rasechte ondernemers, zoals u, gaan ervoor. Met hart en ziel, elke dag opnieuw. Of u net gestart bent of al een succesvolle zaak hebt opgebouwd, het blijft een avontuur. Daarom willen we er voor u zijn. Om u te ondersteunen, uw project mee te financieren en plannen te maken voor de lange termijn. Kortom, samen helpen we uw zaak vooruit.

https://www.kbc.be/ondernemen

VIA

De maaltijdcheque 2020 als steun voor de Belgische handelaars

VIA, de vereniging van uitgevers van maaltijdcheques, vaste partner sinds de oprichting van het Weekend van de Klant, is ook dit jaar weer van de partij. De sector voorziet een leuke actie en communicatie om het evenement te promoten bij de 2 miljoen consumenten die gebruik maken van de maaltijdcheques en de 22.000 handelaars die ze vandaag aanvaarden.  De maaltijdcheques vertegenwoordigen een jaarlijkse bijdrage van meer dan 2,5 miljard euro aan de binnenlandse economie.

http://www.viabelgium.be

Wedstrijdpartners

Selectair

Voor een reis die echt bij je past

Bij Selectair reisagenten boek je een vakantie die op jouw lijf geschreven is. Zo eentje waarvan je buik gaat kriebelen. Binnen jouw budget? Natuurlijk. Zonder verborgen kosten? Uiteraard. Gewoon: eerlijk en objectief vakantieadvies. De professionals van Selectair kennen het TUI-aanbod door en door en adviseren je met plezier over de droomreis die bij jouw wensen past.

http://www.selectair.be/

TUI

Op vakantie met een grote glimlach

Met het vliegtuig naar een zuiderse bestemming, met de auto op verkenning of dicht bij huis ontspannen met vrienden of familie. Welke vakantie je ook kiest, jouw zorgeloze vakantie is bij TUI onze prioriteit. Voor advies over de TUI-vakantie van jouw dromen kan je terecht bij je Selectair reisagent.

Mediapartners

Het Laatste Nieuws

Het Laatste Nieuws brengt de actualiteit verhelderend en toegankelijk. Aangevuld met verhalen die recht naar het hart mikken. Je krijgt elke dag een unieke mix van binnen-en buitenlands nieuws, economie, sport en amusement. In het weekend zorgen onze extra dikke krant en lifestylemagazine Nina voor vermaak en inspiratie.

https://www.hln.be