Logo Weekend van de Klant - Weekend du Client

Hasselt is Weekendstad in 2020!

Dit jaar werd Hasselt uitgekozen als Vlaamse gaststad voor ons unieke winkelweekend. In Wallonië neemt Namen de honeurs waar.

Hasselt zal zowel op zaterdag als zondag de uitvalsbasis worden voor Weekend van de Klant. Bezoekers worden verwend met leuke acties, attenties en events bij de lokale handelaars. Radio 2 zal vanuit Hasselt uitzenden en de shoppers worden geëntertaind met animatie en live concerten van bekende artiesten.

“Hasselt is een prachtige stad om te shoppen, culinair te genieten, een terrasje te doen, en zo veel meer. Als gaststad voor het Weekend van de Klant willen de stad en de handelaars de klanten verwennen en bedanken voor hun trouw. Maar ook de handelaars willen we in deze moeilijke tijden een hart onder de riem steken. Ook hen zullen we dat weekend bedanken”, aldus Rik Dehollogne, schepen van economie.

De beslissing om gaststad te zijn werd al voor corona-tijden genomen. Het evenement wordt uiteraard aangepast waar nodig zodat het aan alle veiligheidsmaatregelen zal kunnen voldoen. “We waren al enthousiast dat we de mogelijkheid kregen om gaststad te zijn, en vinden het nu meer dan ooit belangrijk om een boost te geven aan de shoppingbeleving in de stad. Het Weekend van de Klant moet een groot feest worden. Voor de Hasseltse handelaars is dit een uitgelezen kans om de unieke stijl en sfeer van Hasselt te etaleren”, vult centrummanager Ben Croonenborghs aan.

Kijk voor alle deelnemende winkels en het actuele programma op www.shopinhasselt.be.

202001003 Weekend van de Klant Hasselt-foto Luk Collet-0227

Kom veilig shoppen in Hasselt!