Logo Weekend van de Klant - Weekend du Client

Wedstrijd

Win een citytrip in eigen land 

of een gastronomische verwenweek

Meedoen aan onze wedstijd is heel simpel.
  1. Ga tijdens Weekend van de Klant op zaterdag 3 of zondag 4 oktober winkelen.
  2. Maak een originele foto, filmpje, boomerang, … in jouw favoriete winkel(s). Je kunt zo veel foto’s of video’s posten als je maar wil.
  3. Deel deze op 3 of 4 oktober op Instagram of Facebook met de hashtag #weekendvandeklant. (Vergeet je bericht op Facebook niet ‘openbaar’ te zetten, anders kunnen wij het niet terugvinden.) Je mag ook altijd de winkel zelf taggen, die zal enorm blij zijn met de erkenning! En aarzel niet om creatief te zijn met de hashtags.
  4. De leukste, origineelste, meest creatieve posts maken dankzij Selectair en TUI kans op een van de 5 leuke citytrips in eigen land of de 2 gastronomische verwenweken in Duitsland of Frankrijk, telkens voor 2 personen.

Een tip: heb je zelf geen Instagram of Facebookaccount, vraag dan een familielid of een vriend(in) om de foto voor jou te posten. Misschien kunnen jullie er dan wel samen een paar dagen op uit 😃

De winnaars worden bekendgemaakt in de week van 5 oktober 2020. Lees alle wedstrijdvoorwaarden in ons wedstrijdreglement.

Weekend van de Klant wedstrijd 2020 Selectair

Lees hier het reglement

Reglement

Winkel zoeken

Wil je weten wie meedoet? Vul dan hieronder het zoekveld in. Je kan zoeken op stad.

Extra wedstrijd via onze partner, uitgevers van maaltijdcheques (Edenred, Monizze en Sodexo)

Het weekend van de klant gaat in 2020 meer dan ooit over het belang van lokaal winkelen. We roepen iedereen dan ook op om (opnieuw) te shoppen bij hun favoriete winkel(s) om de economie en de werkgelegenheid in België te ondersteunen.

Dit is dan ook de ideale gelegenheid voor de uitgevers van maaltijdcheques (Edenred, Monizze en Sodexo) om het brede scala aan handelaars die maaltijdcheques aanvaarden op de voorgrond te stellen en om de begunstigden te vragen om de voorkeur te geven aan lokale aankopen in voedingswinkels en/of restaurants. Indien je tijdens het Weekend van de Klant 2020, ingeschreven bent en minstens één transactie doet op zaterdag 3 en/of zondag 4 oktober 2020, maak je kans op één van de maar liefst 30 diners ter waarde van €300€ in het restaurant van je keuze!

  1. Schrijf je in op de website van uw uitgever van maaltijdcheques;
  1. Gebruik je maaltijdcheque-kaart in je winkel of restaurant tijdens het Weekend van de Klant (3 en 4 oktober 2020).
  2. Maak kans op een gastronomisch moment ter waarde van € 300 in het restaurant van je keuze.
Weekend van de Klant 2019
202001003 Weekend van de Klant Hasselt logo-foto Luk Collet-0168
202001003 Weekend van de Klant Bilzen logo-foto Luk Collet-0626