Logo Weekend van de Klant - Weekend du Client

Meer omzet tijdens Weekend van de Klant met de maaltijdcheques

Wist je dat 1 op de 3 handelaars meer dan 10% van hun omzet halen dankzij de maaltijdcheques?

Als je al deel uitmaakt van het netwerk van maaltijdcheques, ken je vast al alle voordelen van hun aanvaarding! Maar weet je hoe je het gebruik ervan kunt stimuleren, nieuwe klanten kunt aantrekken en je huidige klanten nog meer tevreden kunt stellen?

  • Bij je deelname aan Weekend van de Klant, zorg dat de informatie dat maaltijdcheques bij jou worden aanvaardt duidelijk is. Vink dit dus zeker aan.
  • Geef aan de ingang van je verkooppunt aan dat er in jouw zaak maaltijdcheques mogen gebruikt worden, met de stickers die op aanvraag verkrijgbaar zijn bij de uitgevers (Edenred, Monizze en Sodexo).
  • Zorg ervoor dat aan de kassa wordt herinnerd aan de aanvaarding van maaltijdcheques om de klanten gerust te stellen.

Maak je nog geen deel uit van het netwerk van maaltijdcheques? Nu is het tijd om eraan te denken. De procedure is eenvoudig: vul het formulier in en ontvang van elke uitgever een offerte.

  • Beschik je al over een betaalterminal: geef aan je terminalleverancier door dat je binnenkort maaltijdcheques zal aanvaarden en dat je betaalterminal de verschillende digitale cheques moet kunnen aanvaarden (zoals de ecocheques of de consumptiecheques).
  • Beschik je nog niet over een betaalterminal: zorg ervoor dat de betaalterminal verschillende soorten cheques kan aanvaarden (vandaag wil je de maaltijdcheques aanvaarden, maar misschien kom je ook in aanmerking om ecocheques of zelfs consumptiecheques te aanvaarden).

De maaltijdcheque is 100% Belgische koopkracht die niet alleen een positief effect heeft op de toename van het aantal bezoekers, maar ook impact heeft op de klantentevredenheid gewoon door dit betaalmiddel ter beschikking te stellen.

Sluit je nu aan bij het aanvaardingsnetwerk!

Ontvang een offerte op maat