Waarom meedoen? - Weekend van de klant | Weekend du client
Stad
NL > Stad > Waarom meedoen?

Waarom meedoen?

Tijdens het weekend van zaterdag 6 en zondag 7 oktober zal alles draaien om het bedanken en verwennen van klanten. Dit is jouw kans om bezoekers aan te trekken, die jouw handel, horeca en bezienswaardigheden komen ontdekken. Bezoekers die misschien anders je stad of gemeente links zouden laten liggen.

Dit jaar zijn er een paar nieuwigheden omdat we écht willen inzetten op een (nog) grotere bekendheid. Alle handelaars die zich vóór 15 september inschrijven op onze website, ontvangen gratis promomateriaal in de vorm van een affiche, een raamsticker, een raamstrook, attentiestickertjes én ballonnen. We organiseren ook een nationale wedstrijd met prachtige prijzen waaraan klanten kunnen deelnemen als ze bij de leden van UNIZO, Comeos en UCM een aankoop doen tijdens dat Weekend. Klanten krijgen een flyer met een individuele code die ze ingeven op de website.

 

Sfeerfoto Sunday Shopday
Sfeerfoto Sunday Shopday

Hoe weten bezoekers dat je meedoet?

Alle steden staan op onze website vermeld. Als jouw stad, gemeente, handelsvereniging of andere groepen acties organiseren, stuur ons een mailtje via  , en wij zorgen dat deze actie zichtbaar wordt op jouw stadspagina van de website.

Als stad of gemeente kan je een belangrijke rol spelen in de visibiliteit van jouw actie voor je bezoekers: moedig je handelaars aan om zich snel in te schrijven zodat ze gratis promomateriaal ontvangen.. Koop je als stad of handelsvereniging ook nog een extra promopakket met beachvlaggen of straatoverspanningen, dan zorgen wij voor nog meer visibiliteit, zowel in onze digitale nieuwsbrief, op onze sociale media (facebook en twitter) als in de bijlage die we donderdag 4 oktober verspreiden via het Nieuwsblad.

Hoe sneller je het promomateriaal verspreidt, hoe sneller bezoekers op de hoogte zullen zijn van jouw deelname.

Waarmee trek je bezoekers aan?

Weekend van de Klant draait rond funshoppen… Het is de ideale gelegenheid om bezoekers extra in de watten te leggen, met leuke acties en activiteiten. Organiseer zelf iets of bundel de krachten met je handelaars. Bedenk een stadzoektocht, laat de kinderen ravotten op een hindernissenparcours, … Waarom niet een streekproductendegustatie organiseren?

Sfeerfoto Sunday Shopday