Stad
NL > Stad > Waarom meedoen?

Waarom meedoen?

Tijdens het weekend van zaterdag 30 september en zondag 1 oktober zal alles draaien om het bedanken en verwennen van klanten. Dit is jouw kans om bezoekers aan te trekken, die jouw handels, horeca en bezienswaardigheden komen ontdekken. Bezoekers die misschien anders je stad of gemeente links zouden laten liggen.

Sunday Shopday (Comeos) en Dag van de Klant (UNIZO en UCM) kenden de laatste jaren een daverend succes. Dit jaar slaan de federaties de handen in elkaar en brengen ze het beste van beide events samen in het Weekend van de Klant. Dit jaar gaan we voor meer meer deelnemende steden en gemeenten en nog meer fun. Meedoen is dus de boodschap. Samen bezorgen we de klanten een onvergetelijk shopmoment.

Interesse? Contacteer ons op

Sfeerfoto Sunday Shopday
Sfeerfoto Sunday Shopday

Hoe weten bezoekers dat je meedoet?

Als jouw stad of gemeente ingeschreven is (inschrijving via ), zal die zichtbaar zijn op de website. Klanten kunnen er ook de openingsuren en de acties of attenties die jouw gemeente of stad organiseert of aanbiedt bekijken. Als je jouw zichtbaarheid wil verhogen, kan je extra promomateriaal bestellen via onze webshop.

Hoe sneller je het promomateriaal verspreidt, hoe sneller bezoekers op de hoogte zullen zijn van jouw deelname.

Waarmee trek je bezoekers aan?

Weekend van de Klant draait rond funshoppen… Het is de ideale gelegenheid om bezoekers extra in de watten te leggen, met leuke acties en activiteiten. Organiseer zelf iets of bundel de krachten met je handelaars. Bedenk een stadzoektocht, laat de kinderen ravotten op een hindernissenparcours, … Waarom niet een streekproductendegustatie organiseren?

Sfeerfoto Sunday Shopday