Stad
NL > Stad > Nieuws

Nieuws

Test nieuwsitem

20-04-2018

Test met afbeelding
Mooi voorbeeld: Deinze

31-07-2017

Tijdens het Weekend van de Klant organiseert Deinze heel wat activiteiten in de binnenstad. Een modeshow bijvoorbeeld, waarin klanten van de lokale handelaars model zullen zijn. Daarnaast is er ook een hoge hakkenrace en straatanimatie.

Lees meer
Neemt jouw stad deel aan Weekend van de Klant? Laat het ons weten!

28-07-2017

Je hebt zeker al gemerkt dat er heel wat deelnemende steden op onze website staan en daaraan gekoppeld heel wat deelnemende handelaren. De steden voorzien leuke activiteiten, de handelaars een kleine attentie. Dit alles kan je terugvinden op de website. Maar we kunnen dit er enkel opzetten wanneer we van jullie de informatie krijgen. Daarom een oproep aan steden en handelsverenigingen: laat ons weten dat jouw stad of gemeente wil deelnemen aan Weekend van de Klant en dan activeren we deze op de website.

Lees meer
Unizo en Comeos lanceren samen initiatief om shoppers terug te lokken

02-06-2017

Belgen shoppen al voor zes miljard euro in het buitenland, en dat blijft maar stijgen. Dominique Michel van handelaarsorganisatie Comeos en Unizo-topman Karel Van Eetvelt zien het met lede ogen aan. Daarom slaan ze de handen in elkaar en lanceren ze alvast een gezamenlijk initiatief: een ‘Weekend van de Klant’.

Lees meer