Partners - Weekend van de klant | Weekend du client
Stad
NL > Stad > Partners

Partners

Hoofdpartner

Logo Bancontact

Bancontact

Bancontact is het favoriete betaalmiddel van de Belgen. Je kan in heel België altijd en overal makkelijk én betrouwbaar met Bancontact betalen: aan de kassa, online of met de smartphone. En dit zowel voor kleine als grote bedragen.

https://www.bancontact.com/nl

Logo Telenet business

Telenet business

Bij Telenet Business zit u goed, wat de toekomst ook brengt. Ondernemen in een digitale wereld wordt steeds complexer, maar daardoor ook net ongelooflijk spannend. Daarom is Telenet Business er om Belgische ondernemers een digitaal duwtje in de rug te geven. Wij zorgen dat zowel grote als kleine ondernemingen kunnen genieten van een goede digitale flow, simpel en vlot. En dat doen we graag. Want hoe meer bedrijven we kunnen helpen tijdens het Weekend van de Klant, hoe groter onze glimlach. 

https://www2.telenet.be/nl/business/

Logo Worldline

Worldline

Worldline wil handelaren in staat stellen om steeds meer elektronische betalingen te kunnen aanvaarden. Het Weekend van de Klant is het weekend bij uitstek waarop handelaren hun klanten in de bloemetjes kunnen zetten. Dat willen we ook doen met onze klanten, de handelaren, door hen extra te steunen tijdens dit weekend.

http://www.worldline.com

Media partners

Logo één

één

Logo Nieuwsblad

Nieuwsblad

Logo Radio2

Radio2

Partner

Logo DHL

DHL

DHL Express is de logistieke partner bij uitstek voor al uw export en e-commerce uitdagingen. Met een wereldwijd netwerk van maar liefst 220 landen garandeert DHL Express de snelst mogelijke levering naar eender welke bestemming.

http://www.dhlexpress.be

Logo Eandis-Infrax

Eandis-Infrax

Eandis en Infrax bundelen hun krachten en vormen samen Fluvius, dat 7.1 miljoen aansluitingen in Vlaanderen vakkundig zal beheren. Als huidige klant van Eandis of Infrax ben jij dus binnenkort automatisch ook een van onze Fluvius-klanten.

Maar … nog eventjes geduld. Echt starten doen we in 2019. Tot dan blijven Eandis en Infrax  je rechtstreekse partner waarbij je terecht kan voor aansluitingen, storingen of energiepremies.

www.eandis.be / www.infrax.be

Logo KBC

KBC

KBC, een sterke partner voor ondernemers.

Rasechte ondernemers, zoals u, gaan ervoor. Met hart en ziel, elke dag opnieuw. Of u net gestart bent of al een succesvolle zaak hebt opgebouwd, het blijft een avontuur. Daarom willen we er voor u zijn. Om u te ondersteunen, uw project mee te financieren en plannen te maken voor de lange termijn. Kortom, samen helpen we uw zaak vooruit.

Ontdek alle mogelijkheden op www.ondernemen.kbc.be.

Logo Lotto

Lotto

De Nationale Loterij bedankt haar spelers!

Het Weekend van de Klant is het uitgelezen moment voor de Nationale Loterij om haar spelers en verkooppunten in de bloemetjes te zetten. Dankzij jullie kunnen we een groot deel van onze opbrengsten herinvesteren in tal van maatschappelijke projecten en verenigingen met een humanitair, sociaal, sportief, cultureel en wetenschappelijk doel. Bij de Nationale Loterij is namelijk iedereen winnaar.

https://www.nationale-loterij.be/nl

Logo VIA

VIA

Edenred, Monizze en Sodexo organiseren dit weekend een gezamenlijke actie om handelaars en werknemers die elektronische cheques gebruiken te bedanken. Dit extralegaal voordeel, waarvan een op twee werknemers geniet, is een erg nuttig instrument. Het wordt direct opnieuw in de Belgische economie geïnjecteerd, het geeft werknemers tegelijk extra koopkracht en een fiscaal voordeel.

Wedstrijdpartner

Logo Selectair

Selectair

Selectair – voor een reis die echt bij je past

Bij Selectair reisagenten boek je een vakantie die op jouw lijf geschreven is.
Zo eentje waarvan je buik gaat kriebelen. Binnen jouw budget? Natuurlijk.
Zonder verborgen kosten? Uiteraard. Gewoon: eerlijk en objectief vakantieadvies.
Vind een Selectair reisagent in jouw buurt op

http://www.selectair.be

Logo Maxizoo

Maxizoo

Bij Maxi Zoo vind je alles waar huisdieren van houden! Ontdek ons uitgebreid assortiment voeding en accessoires met zowel exclusieve als nationale gekende merken, in één van onze winkels. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar met advies op maat. Huisdieren zijn bij ons van harte welkom! Vind een winkel in je buurt op onze website.

https://www.maxizoo.be/

Logo Koninklijke Unie van de Floristen van België

Koninklijke Unie van de Floristen van België

De Unie van de Floristen van België (UFB) werd opgericht in 1923.

KUFB is de enige beroepsvereniging die de specifieke sector van de beroepsfloristen vertegenwoordigt. Ze behartigt dus al meer dan 80 jaar hun belangen. Vanaf 1973 werd door het Hof toelating verleend om het predicaat "Koninklijk" aan de officiële benaming toe te voegen. Ondanks de respectabele leeftijd van de vereniging zijn haar doelstellingen erg actueel.

 

https://www.kufb.be/