NL > Shopper > Partners

Partners

Hoofdpartner

Logo Worldline

Worldline

Worldline wil handelaren in staat stellen om steeds meer elektronische betalingen te kunnen aanvaarden. Het Weekend van de Klant is het weekend bij uitstek waarop handelaren hun klanten in de bloemetjes kunnen zetten. Dat willen we ook doen met onze klanten, de handelaren, door hen extra te steunen tijdens dit weekend.

http://www.worldline.com

Logo Bancontact

Bancontact

Bancontact is het favoriete betaalmiddel van de Belgen. Je kan in heel België altijd en overal makkelijk én betrouwbaar met Bancontact betalen: aan de kassa, online of met de smartphone. En dit zowel voor kleine als grote bedragen.

https://www.bancontact.com/nl

Media partners

Logo Nieuwsblad

Nieuwsblad

Logo één

één

Logo Radio2

Radio2

Partner

Logo Lotto

Lotto

Logo DHL

DHL

DHL biedt u een brede waaier aan logistieke diensten: van nationale en internationale pakketbezorging en expresleveringen, tot e-commercediensten, lucht- en zeevracht, transport via de weg en het spoor, alsook industriële oplossingen op het gebied van supply chain management.

http://www.dhl.be

Logo KBC

KBC

KBC, een sterke partner voor ondernemers.

Rasechte ondernemers, zoals u, gaan ervoor. Met hart en ziel, elke dag opnieuw. Of u net gestart bent of al een succesvolle zaak hebt opgebouwd, het blijft een avontuur. Daarom willen we er voor u zijn. Om u te ondersteunen, uw project mee te financieren en plannen te maken voor de lange termijn. Kortom, samen helpen we uw zaak vooruit.

Ontdek alle mogelijkheden op www.ondernemen.kbc.be.

Logo VIA

VIA

Logo Eandis-Infrax

Eandis-Infrax