Handelaar
NL > Handelaar > Partners

Partners

Hoofdpartner

Logo Worldline

Worldline

Worldline wil handelaren in staat stellen om steeds meer elektronische betalingen te kunnen aanvaarden. Het Weekend van de Klant is het weekend bij uitstek waarop handelaren hun klanten in de bloemetjes kunnen zetten. Dat willen we ook doen met onze klanten, de handelaren, door hen extra te steunen tijdens dit weekend.

http://www.worldline.com

Logo Bancontact

Bancontact

Bancontact is het favoriete betaalmiddel van de Belgen. Je kan in heel België altijd en overal makkelijk én betrouwbaar met Bancontact betalen: aan de kassa, online of met de smartphone. En dit zowel voor kleine als grote bedragen.

https://www.bancontact.com/nl

Partner

Logo Lotto

Lotto

Logo DHL

DHL

DHL biedt u een brede waaier aan logistieke diensten: van nationale en internationale pakketbezorging en expresleveringen, tot e-commercediensten, lucht- en zeevracht, transport via de weg en het spoor, alsook industriële oplossingen op het gebied van supply chain management.

http://www.dhl.be

Logo KBC

KBC

KBC, een sterke partner voor ondernemers.

Rasechte ondernemers, zoals u, gaan ervoor. Met hart en ziel, elke dag opnieuw. Of u net gestart bent of al een succesvolle zaak hebt opgebouwd, het blijft een avontuur. Daarom willen we er voor u zijn. Om u te ondersteunen, uw project mee te financieren en plannen te maken voor de lange termijn. Kortom, samen helpen we uw zaak vooruit.

Ontdek alle mogelijkheden op www.ondernemen.kbc.be.

Logo G4S

G4S

Een totaalpakket van A tot Z: G4S beveiligt klanten, personeel en goederen én garandeert een geoptimaliseerde cash cyclus. Hierdoor kunnen winkelmedewerkers zich focussen op hun belangrijkste prioriteit: de klant. Zo helpen we retailers om hun efficiëntie te verbeteren, hun verlies van goederen te beperken en een veiligere werkplek en winkelomgeving te creëren.

http://www.g4s.be/nl-BE/

Logo Sodexo

Sodexo

Logo Edenred

Edenred

Logo Monizze

Monizze

Media partners

Logo Nieuwsblad

Nieuwsblad

Logo één

één

Logo Radio2

Radio2

Logo De Zondag

De Zondag

Logo Deze Week

Deze Week

Partner Weekendstad

Logo Duvel

Duvel