Handelaar
NL > Handelaar > Partners

Partners

Hoofdpartner

Logo Worldline

Worldline

Worldline wil handelaren in staat stellen om steeds meer elektronische betalingen te kunnen aanvaarden. Het Weekend van de Klant is het weekend bij uitstek waarop handelaren hun klanten in de bloemetjes kunnen zetten. Dat willen we ook doen met onze klanten, de handelaren, door hen extra te steunen tijdens dit weekend.

http://www.worldline.com

Partner

Logo G4S

G4S

Een totaalpakket van A tot Z: G4S beveiligt klanten, personeel en goederen én garandeert een geoptimaliseerde cash cyclus.

  • Handelszaken kunnen enkel groeien en bloeien in een veilige omgeving voor hun gebouwen, goederen, personeel en klanten. In het moeilijke economische klimaat van vandaag is het garanderen van deze veiligheid een grote uitdaging voor elke handelaar.
  • Dankzij onze kennis van de cashcyclus en de retailsector en met onze cash oplossingen op maat van alle retailers maken we arbeidsintensieve processen in de winkel overbodig waardoor de daaraan verbonden risico’s verdwijnen. Hierdoor kunnen winkelmedewerkers zich focussen op hun belangrijkste prioriteit: de klant. Zo helpen we retailers om hun efficiëntie te verbeteren, hun verlies van goederen te beperken en een veiligere werkplek en winkelomgeving te creëren.

http://www.g4s.be/nl-BE/