Partners - Weekend van de klant | Weekend du client
Handelaar
NL > Handelaar > Partners

Partners

Hoofdpartner

Logo Bancontact

Bancontact

Bancontact is het favoriete betaalmiddel van de Belgen. Je kan in heel België altijd en overal makkelijk én betrouwbaar met Bancontact betalen: aan de kassa, online of met de smartphone. En dit zowel voor kleine als grote bedragen.

https://www.bancontact.com/nl

Logo Telenet business

Telenet business

Bij Telenet Business zit u goed, wat de toekomst ook brengt. Ondernemen in een digitale wereld wordt steeds complexer, maar daardoor ook net ongelooflijk spannend. Daarom is Telenet Business er om Belgische ondernemers een digitaal duwtje in de rug te geven. Wij zorgen dat zowel grote als kleine ondernemingen kunnen genieten van een goede digitale flow, simpel en vlot. En dat doen we graag. Want hoe meer bedrijven we kunnen helpen tijdens het Weekend van de Klant, hoe groter onze glimlach. 

https://www2.telenet.be/nl/business/

Logo Worldline

Worldline

Worldline wil handelaren in staat stellen om steeds meer elektronische betalingen te kunnen aanvaarden. Het Weekend van de Klant is het weekend bij uitstek waarop handelaren hun klanten in de bloemetjes kunnen zetten. Dat willen we ook doen met onze klanten, de handelaren, door hen extra te steunen tijdens dit weekend.

http://www.worldline.com

Media partners

Logo één

één

Logo Nieuwsblad

Nieuwsblad

Logo Radio2

Radio2

Partner

Logo DHL

DHL

DHL Express is de logistieke partner bij uitstek voor al uw export en e-commerce uitdagingen. Met een wereldwijd netwerk van maar liefst 220 landen garandeert DHL Express de snelst mogelijke levering naar eender welke bestemming.

http://www.dhlexpress.be

Logo Eandis-Infrax

Eandis-Infrax

Logo KBC

KBC

KBC, een sterke partner voor ondernemers.

Rasechte ondernemers, zoals u, gaan ervoor. Met hart en ziel, elke dag opnieuw. Of u net gestart bent of al een succesvolle zaak hebt opgebouwd, het blijft een avontuur. Daarom willen we er voor u zijn. Om u te ondersteunen, uw project mee te financieren en plannen te maken voor de lange termijn. Kortom, samen helpen we uw zaak vooruit.

Ontdek alle mogelijkheden op www.ondernemen.kbc.be.

Logo Lotto

Lotto

Logo VIA

VIA

Edenred, Monizze en Sodexo organiseren dit weekend een gezamenlijke actie om handelaars en werknemers die elektronische cheques gebruiken te bedanken. Dit extralegaal voordeel, waarvan een op twee werknemers geniet, is een erg nuttig instrument. Het wordt direct opnieuw in de Belgische economie geïnjecteerd, het geeft werknemers tegelijk extra koopkracht en een fiscaal voordeel.

Wedstrijdpartner

Logo Selectair

Selectair

Selectair – voor een reis die echt bij je past

Bij Selectair reisagenten boek je een vakantie die op jouw lijf geschreven is.
Zo eentje waarvan je buik gaat kriebelen. Binnen jouw budget? Natuurlijk.
Zonder verborgen kosten? Uiteraard. Gewoon: eerlijk en objectief vakantieadvies.
Vind een Selectair reisagent in jouw buurt op

http://www.selectair.be

Logo Koninklijke Unie van de Floristen van België

Koninklijke Unie van de Floristen van België

De Unie van de Floristen van België (UFB) werd opgericht in 1923.

KUFB is de enige beroepsvereniging die de specifieke sector van de beroepsfloristen vertegenwoordigt. Ze behartigt dus al meer dan 80 jaar hun belangen. Vanaf 1973 werd door het Hof toelating verleend om het predicaat "Koninklijk" aan de officiële benaming toe te voegen. Ondanks de respectabele leeftijd van de vereniging zijn haar doelstellingen erg actueel.

 

https://www.kufb.be/