Nieuws - Weekend van de klant | Weekend du client
Handelaar
NL > Handelaar > Nieuws

Nieuws

De Nationale Loterij bedankt haar spelers en verkooppunten!

03-10-2018

Meer dan 150 personeelsleden van de Nationale Loterij doen mee aan het Weekend van de klant om haar spelers en ruim 270 verkooppunten in de bloemetjes te zetten. Op zaterdag krijgen klanten een cadeaucheque en een leuk gadget mee. Bovendien viert Lotto haar 40ste verjaardag en zijn er daarom, dankzij Lotto Surprise, maar liefst 40 reischeques ter waarde van 5.000 euro te winnen per trekking in oktober. Dat zijn 360 extra winnaars.

Lees meer
Nationale Weekend van de Klant wedstrijd!

08-05-2018

Er wordt een nationale wedstrijd georganiseerd vanuit Weekend van de Klant waaraan enkel leden van Comeos, UNIZO of UCM kunnen deelnemen. Indien jij als lid wenst deel te nemen, ontvang je flyers met een unieke code, die je kan uitdelen aan klanten die een aankoop doen (je kan zelf bepalen of iedere betalende klant dit krijgt of vanaf een bepaald bedrag) enkel tijdens het Weekend van de Klant.

Lees meer
Bekendmaking Gent als Vlaamse Gaststad voor Weekend van de Klant

06-05-2018

Gent wordt dé gaststad van de volgende editie van het Weekend van de Klant, op 6 en 7 oktober 2018. Het event van UNIZO en Comeos zal samen met PUUR GENT en de Gentse handelaars het unieke shopklimaat van Gent in de verf zetten. Radiozender MNM zal twee dagen lang vanuit Gent uitzenden en de shoppers entertainen met muziek.

Lees meer

Nieuwsbrieven