Schrijf je in - Weekend van de klant | Weekend du client
Handelaar
NL > Handelaar > Ik wil meedoen > Schrijf je in

Schrijf je in

Wil jij er samen met ons op 6 en 7 oktober een echt shopweekend van maken? Schrijf je dan in via dit formulier.

WIL JE meerdere winkels INSCHRIJVEN?

Heb je 2 of 3 winkels? Dan vragen we je om je eerste winkel in te schrijven via het formuiler rechts, even te wachten tot wij deze goedkeuren, waarna je een login en een paswoord via mail ontvangt. Via die login kan je winkels toevoegen aan je account en deze beheren.

Ben je een stad, handelsvereniging of keten en wens je heel veel winkels ineens in te schrijven? Gebruik dan het excel formulier:

Download hier het excelformulier en mail dit naar . Wij plaatsen je winkels online en bezorgen je een login en paswoord om de gegevens aan te passen.

IEDEREEN KAN MEEDOEN

Weekend van de Klant staat open voor iedereen, dus ook als je geen lid bent van Comeos, UNIZO of UCM moedigen we je aan om mee te doen. Schenk je een cadeautje aan je klant of organiseer je een leuke activiteit, zoals een champagnebar, springkasteel of modeshow? Vergeet niet deze te omschrijven bij “Actie of activiteit”.

Wij kijken je registratie na en zorgen ervoor dat jouw informatie op de website verschijnt. Zo weten je klanten dat hun favoriete winkel meedoet, maar krijgen ook toeristen de kans om je zaak te ontdekken. Bij publicatie op de site ontvang je een bevestigingsmail, met daarin een login en paswoord. Hiermee kan je op de website jouw winkel(s) beheren en info toevoegen of wijzigen.

Organiseer je samen met andere handelaars, als handelsvereniging of als stad een leuke actie of activiteit, stuur ons een mailtje via info@weekendvandeklant.be en we vermelden het op de website bij jouw stad.

0032

Openingsuren op zaterdag 6 oktober 2018
Indien de winkel doorlopend open is, gebruik je enkel de bovenste 2 vakjes.
Hier duid je dan de openingsuren van de hele dag aan.

Bijkomende openingsuren (bv. na middagpauze)

Openingsuren op zondag 7 oktober 2018
Indien de winkel doorlopend open is, gebruik je enkel de bovenste 2 vakjes.
Hier duid je dan de openingsuren van de hele dag aan.

Bijkomende openingsuren (bv. na middagpauze)
De disclaimer kan u raadplegen op deze pagina.

Velden aangeduid met een * zijn verplicht