Ik doe mee! - Weekend van de klant | Weekend du client
Handelaar
NL > Handelaar > Ik wil meedoen > Ik doe mee!

Ik doe mee!

Wil jij er samen met ons op 6 en 7 oktober een echt shopweekend van maken? Schrijf je dan in via dit formulier.

WIL JE meerdere winkels INSCHRIJVEN?

Als je twee of drie winkels wil inschrijven, vragen we je om eerst je ene winkel in te schrijven, te wachten tot we deze goedkeuren en nadien via je login en paswoord een winkel toe te voegen aan je account.

Ben je een keten , handelsvereniging of stad/gemeente, dan kan je onderstaand excel formulier gebruiken om vele winkels gelijktijdig in te schrijven.

Download hier het excelformulier en mail dit naar . Wij plaatsen je winkels online en bezorgen je een login en paswoord om de gegevens aan te passen.

IEDEREEN KAN MEEDOEN

Weekend van de Klant staat open voor iedereen, dus ook als je geen lid bent van Comeos, UNIZO of UCM moedigen we je aan om mee te doen. Schenk je een cadeautje aan je klant of organiseer je een leuke activiteit, zoals een champagnebar, springkasteel of modeshow? Vergeet niet deze te omschrijven bij “Actie of activiteit”.

Wij kijken je registratie na en zorgen ervoor dat jouw informatie op de website verschijnt. Zo weten je klanten dat hun favoriete winkel meedoet, maar krijgen ook toeristen de kans om je zaak te ontdekken. Bij publicatie op de site ontvang je een bevestigingsmail, met daarin een login en paswoord. Hiermee kan je op de website jouw winkel(s) beheren en info toevoegen of wijzigen.

Organiseer je samen met andere handelaars, als handelsvereniging of als stad een leuke actie of activiteit, stuur ons een mailtje via info@weekendvandeklant.be en we vermelden het op de website bij jouw stad.

Bevestigingspagina inschrijving

Beste Handelaar,

Je inschrijving is bevestigd. Van zodra we alles hebben nagekeken, verschijnt je winkel op de website (dit kan soms enkele dagen duren maar we doen dit zo snel mogelijk). Je ontvangt dan ook een email met een login en paswoord zodat je zelf aanpassingen kan maken aan de informatie die van jouw winkel op de website staat.

Als je voor 15 september bent geregistreerd, ontvang je een gratis promopack én een maandabonnement op Het Nieuwsblad van ons. Dit zal je ontvangen tussen 17 en 28 september, op het adres van je winkel. Het bevat een affiche, raamstrook, raamsticker, kleine attentiestickers en ballonnen. We hopen dat je deze ook zal gebruiken om je deelname zichtbaar te maken. Je ontvangt dit pack ten laatste tussen 17 en 27 september 2018.

Daarnaast ontvang je ook een gratis maandabonnement op Het Nieuwsblad Compleet d.w.z. 6 dagen per week de papieren krant in de bus, 7 dagen per week de digitale krant op PC, tablet of smartphone en toegang tot de N+zone. Een cadeautje ter waarde van 24€. Hou hiervoor onze nieuwsbrief in de gaten!

Bijkomend promomateriaal kan je bestellen via de webshop.

Laat zien dat je meedoet met Weekend van de Klant!

Breng iedereen op de hoogte van je deelname aan Weekend van de Klant door het te delen op je sociale media via onderstaande knoppen!

We wensen je alvast veel volk toe tijdens het Weekend van de Klant.

Team Weekend van de Klant

Terugkeren naar de homepagina