Ik wil meedoen - Weekend van de klant | Weekend du client
Handelaar
NL > Handelaar > Ik wil meedoen

Ik wil meedoen

Tijdens het weekend van zaterdag 6 en zondag 7 oktober zal alles draaien om het bedanken en verwennen van jouw klanten.

Sunday Shopday (Comeos) en Dag van de Klant (UNIZO en UCM) kenden de laatste jaren een daverend succes.Voor het tweede jaar op rij, slaan de federaties de handen in elkaar en brengen ze het beste van beide events samen in het Weekend van de Klant. Dit jaar gaan we voor meer winkels, meer steden en gemeenten en nog meer fun. Meedoen is dus de boodschap. Samen bezorgen we de klanten een onvergetelijk shopmoment.

Laat je klanten weten dat je meedoet door je in te schrijven op onze website. Doe je dit voor 15 september, dan ontvang je van ons een gratis communicatiepack om iedereen te laten weten dat jij meedoet!

Inschrijvingen zijn afgesloten
Sfeerfoto Sunday Shopday
Sfeerfoto Sunday Shopday

Hoe weten klanten dat ik meedoe?

Als je ingeschreven bent op onze website, zal jouw winkel na goedkeuring zichtbaar zijn op onze website. Klanten kunnen er ook de openingsuren en de acties of attenties die je zal aanbieden bekijken.

Om aan te geven dat je deelneemt, is het ook belangrijk om affiches op te hangen of stickers op jouw winkelraam te kleven. Als je inschrijft voor 15 september ontvang je daarom van ons, gratis en voor niets, een communicatiepack met een affiche, raamstrook, raamsticker, 25 ballonenn en 4 vellen attentiestickertjes. Wil je nog extra promomateriaal (beachvlaggen, extra balonnen, ... ) of attenties (pralines, snoepjes, ..) kijk dan snel op onze webshop.

Hoe trek ik klanten aan?

Weekend van de Klant draait rond funshoppen… Als handelaar is het de ideale gelegenheid om jouw klanten extra in de watten te leggen, met leuke acties en activiteiten. Organiseer zelf iets of bundel de krachten met je collega-handelaars. Zo kan je een wijndegustatie of een voorleessessie in elkaar steken. Waarom niet aan de toerismedienst vragen om een zoektocht te organiseren?

Sfeerfoto Sunday Shopday